Domov |


Turistična zveza Slovenije je 14. oktobra 2014 v okviru projekta Moja dežela - lepa in gostoljubna GASILSKI DOM PGD PODNART ocenila kot najbolj urejen dom v Republiki Sloveniji. Poleg priznanja za 1. mesto je pred gasilskim domom izobešena tudi zastava, ki ponazarja to uvrstitev.

Gasilski dom je bil v letu 2013 popolnoma obnovljen.

Zaradi potresne varnosti so bili poglobljeni temelji objekta, zamenjana je bila celotna električna in strojna inštalacija, po vseh prostorih in garažah je bilo urejeno ogrevanje s toplotno črpalko in talnim gretjem, zamenjana je bila strešna kritina, stavba pa je bila tudi energetsko sanirana z novo fasado.

Urejeni so bili novi prostori za kopalnico in WC, dežurni center, učilnico in sejno sobo, dežurno sobo in skladišče. Za gasilskim domom se nahaja terasa s sedežno garnituro in vrtnim kaminom, pred domom pa je urejena zelenica. Ob njej so postavljene mize in klopi, pitnik s pitno vodo za krajane in informativna tabla s tematskimi potmi v občini Radovljica. Na pročelju objekta je javno dostopen tudi avtomatski defibrilator. Iz varnostnih razlogov sta objekt in bližnja okolica pod videonadzorom.


| natisni |
Za domov klikni na znak
PGD PODNART
Podnart 13, 4244 Podnart
DEŽURNI TELEFON:
041 720 112

koristne povezave
 
 
    
 
 
 
  
 
© 2005 KS Podnart| Varujemo vašo zasebnost! | O straneh